Schoonheidssalon "Power Of Beauty"

Voor Jou, voor Haar, voor Hem

Mijn Gastenboek

Ik zou het erg op prijs stellen als je iets in mijn gastenboek wil schrijven. Alvast mijn dank!


Gastenboek

Debby Debby Bruynen
07-08-22 22:46:42
Ik was op zoek naar iets om wespen op afstand te houden. Uiteindelijk gekozen voor een Chi geursteen en anti-insecten olie. In combinatie met een kleine tafelventilator die de geur nog eens extra verspreid, werkt het goed tegen de wespen en vliegen die de geur niet fijn vinden maar ook de beweging van een tafelventilator.
Coby Voorsluijs
04-08-21 19:21:05
Vorige week Cosart lipstick besteld, fijn op tijd geleverd. Per ongeluk € 2,00 teveel betaald. Wat keurig werd terug betaald.
Opmerking:
Dank u wel voor de review. Graag tot de volgende keer.
Dionne Den Hartog
27-07-21 11:37:10
Ik kom al 10 jaar bij Ans en ervaar haar als een zeer professionele, lieve schoonheidsspecialiste.
Ze adviseerde mij biologische huidverzorging voor mijn wat grovere huid en ik ben hier erg tevreden over. Ik zie de verbetering qua minder grove poriën en voel dat mijn huid gladder is.
Opmerking:
Dank je wel Dionne, Ik ben blij dat je de plantenoliën als prettig ervaart, maar bovendien dat je ook huidverbetering ervaart.
Lisette Veldwijk
23-07-21 16:17:00
Heb Magic glow Golden tan booster via de webshop besteld. Geweldige afhandeling hiervan. Mocht je vragen of iets hebben dan zijn ze goed bereikbaar per mail of app. Ik ben super blij. Bedankt Ans.
Opmerking:
Dank je wel Lisette voor het vertrouwen en het geduld. Goede service en snel reageren hoort bij een weshop. Als je in de toekomst nog vragen hebt: stel ze gerust.
Lianne Bult
05-05-21 19:27:48
Fijne behandelingen bij Ans van Power of Beauty.
Ik ben fan van de essentiële oliën die ze gebruikt tijdens haar behandelingen.
Precies afgestemd op je wensen en huidproblemen die ook zeker verbeteren.
Waar ik ook erg enthousiast over ben is de oogcontourgel Eye Lift Surpreme van het merk Inspira Med.
Heerlijk fris en het werk fantastisch.
Ans geeft goed advies !
Opmerking:
Dank je wel Lianne voor je review, ben blij dat je zo tevreden bent met de producten Chi en Inspira Cosmetics.
Ans Vink
14-03-21 00:07:31
Hallo Ans, wat fijn dat je weer mag.
Prima derma behandeling gehad.
Tot de volgende afspraak
Opmerking:
Hallo nichtje en naamgenoot. Altijd weer fijn als een kuur micro-dermabrasie zo'n mooi resultaat oplevert. Tot ziens en dank je voor de review.
Franci van Dongen
11-03-21 18:21:41
Eindelijk de Beautysalon van Ans opent weer!
Na de lange lock-downsluiting snel een afspraak gemaakt met Ans om als vanouds weer een schoonheidsbehandeling met CHI te ondergaan. Heerlijk. Mijn huid weer fris, overtollige haartjes geharst en mijn wenkbrauwen terug in model, En als kers op de taart, een heerlijke rustgevende massage. Het was weer heerlijk Ans. Dank je wel. Tot de volgende afspraak!
Opmerking:
Hallo Franci,
Ja inderdaad na een lange tijd eindelijk weer open. Altijd fijn om de mensen weer te ontvangen in de salon. De aromatherapie behandeling is een echte aanrader en zeker goed voor je huid. Tot de volgende keer en bedankt voor je review
Monique Meijers
11-03-21 13:01:37
Vanmorgen weer een microdermabrasie behandeling van Ans gehad , zoals altijd gezellig met een lekker bakkie erbij.
Echt een verwenmoment voor jezelf en een baby zacht en rozig huidje .
Bedankt ! en tot de volgende keer
Opmerking:
Dank je wel Monique voor je lieve review, ik vind het ook altijd gezellig met een bakkie en kletspraatje. Tot de volgende keer. succes met je operatie.
Ageeth Kluitmans
04-03-21 11:15:18
Goede morgen

Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad door de altijd gezellige Ans. Ook weer leuke accessoires gekocht en als verrassing kreeg ik daarom een cadeautje. Het was me weer een waar genoegen Ans, tot de volgende keer.

Gr Ageeth 😘
Opmerking:
Dank je voor de review Ageeth
Anna Hendriks-van den Berk
23-02-21 17:22:42
Gisteren bij Power of Beauty geweest om mijn bestelling van Chi Lotion en Skin Oil op te halen waar ik zeer tevreden over ben. Ik was verrast over de mooie verpakking en de leuke attentie als bedankje.
Opmerking:
Ja Annie is al jaren een vriendin van mij en toen ik vertelde over de fijne producten op basis van plantenolie en etherische oliën, was Annie sceptisch. Nu wil zij niets anders meer zegt ze. Bedankt voor het lieve berichtje.
Marjan Mansveld
15-02-21 20:54:06
Ik kom ook al meer dan 10 jaar tot volle tevredenheid bij Ans . De behandeling is super en vooral de massage is echt fijn. En niet onbelangrijk de gastvrije ontvangst en gezellige klets. Ik hoop dat ik binnenkort weer voor een behandeling naar Power of beauty kan.
Opmerking:
Hallo Marjan, ja al inderdaad meer dan 10 jaar trouwe klant van Power of Beauty. Daarvoor mijn dank. Zodra je weer in de salon bent voor behandeling, kun je ook gelijk je gewonnen prijs van de like en deel actie op Facebook uitzoeken. Graag tot ziens.
Marjan Mansveld
07-02-21 16:50:21
Hoi Ans,
Zie eigenlijk nu pas je website. Ik kom ook al meer dan 10 jaar met veel plezier in je beautysalon. Ik vind de behandeling en je gastvrijheid helemaal top. Zeker de massage is heerlijk en natuurlijk ook de gezellige klets. Jammer dat het nu allemaal stil ligt. Ik mis het echt en hoop je weer snel te zien in je salonneke.😘

Opmerking:
Dank je wel voor je leuke reactie Marjan. Ik mis jullie, mijn cliënten, ook! Tot gauw hoop ik.
Anique Wetzels
03-11-20 20:24:56
Ik kom al meer dan 10 jaar regelmatig bij Ans in de salon. Het resultaat na een gezichtsbehandeling is altijd fantastisch. Heel fijn dat we de producten die Ans tijdens de behandeling gebruikt nu ook online kunnen kopen! Aanrader!
Tonnie Janssen
09-03-19 12:46:50
Hallo Ans,

Gefeliciteerd met je nieuwe website. Een goede, mooie en aardig complete
website heb je nu!
We hebben er samen hard aan gewerkt. En ik wil graag de mensen graag uitnodigen om iets in je gastenboek te schrijven bijv. na een behandeling of na een bezoek aan deze website.
Kom op mensen, laat weten wat je er van vindt?

Hello Ans,

Congratulations on your new website. A good, beautiful and nice complete website do you have now!
We worked hard together on this. And I would like to invite people to write something in your guestbook, for example after a treatment or after a visit to this website.
Come on people, let us know what you think of it?
Opmerking:
Dank je wel Tonnie
Tonen: 5  10   20

 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram