Schoonheidssalon "Power Of Beauty"

Voor Jou, voor Haar, voor Hem

 

Behandeling voor Mannen

Voor de man is het ook belangrijk om zijn huid goed te verzorgen. Na het scheren kan de huid wat gevoelig zijn. Dat klopt ook wel, want een mannenhuid is gevoeliger dan die van de vrouw.

Een mannenhuid vraagt om een andere aanpak, dan een vrouwenhuid en daarvoor ben ik opgeleid. Gelukkig gaan steeds meer mannen beter voor hun huid zorgen! Dat is ook wel nodig in deze jachtige wereld, waarin veel invloeden van binnenuit en van buitenaf je huid verruwen, zoals een druk leven, spanning en stress en smog, uitlaatgassen enz. 

Laat je huid ook eens behandelen bij mij en je zult zien, dat het ook jou ontspanning brengt en dat je huid weer schoon, zacht en goed aanvoelt.

De behandeling wordt gestart met een huidanalyse, om vast te stellen welke  problemen er eventueel zijn en om te bepalen welke huidtype je hebt.

Dan kan de behandeling beginnen met een oppervlakte reiniging die het vuil en stof verwijderd. 

De huid is nu gereinigd, daarna volgt een dieptereiniging:

 de peeling verwijdert de dode huidcellen zodat er weer een nieuw laagje huid kan ontstaan. Als er oneffenheden zijn worden die verwijderd. Na een voedende en/of kalmerend masker zijn we aan het eind gekomen van deze heerlijke behandeling. Als finishing touch wordt er speciaal voor de man een 24h dag/nachtcreme gebruikt en je gaat naar huis met een stralende en zachte huid.

Ik krijg steeds meer mannen in mijn salon, die net als de vrouw de huid in balans willen houden

Aanbevolen producten voor thuisgebruik:


Een behandeling voor mannen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Reinigen
  • Stimuleren
  • Peeling
  • Oneffenheden verwijderen
  • Masker aangepast aan huidtype
  • Afsluiten met dag- of nachtcrème

BEHANDELING

PRIJS

Behandeling voor mannen

€   46,50
E-mailen
Bellen
Info
Instagram