Schoonheidssalon "Power Of Beauty"

Voor Jou, voor Haar, voor Hem

Mijn Gastenboek

Ik zou het erg op prijs stellen als je iets in mijn gastenboek wil schrijven. Alvast mijn dank!


Gastenboek

Ageeth Kluitmans
04-03-21 11:15:18
Goede morgen

Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad door de altijd gezellige Ans. Ook weer leuke accessoires gekocht en als verrassing kreeg ik daarom een cadeautje. Het was me weer een waar genoegen Ans, tot de volgende keer.

Gr Ageeth 😘
Opmerking:
Dank je voor de review Ageeth
Anna Hendriks-van den Berk
23-02-21 17:22:42
Gisteren bij Power of Beauty geweest om mijn bestelling van Chi Lotion en Skin Oil op te halen waar ik zeer tevreden over ben. Ik was verrast over de mooie verpakking en de leuke attentie als bedankje.
Opmerking:
Ja Annie is al jaren een vriendin van mij en toen ik vertelde over de fijne producten op basis van plantenolie en etherische oliën, was Annie sceptisch. Nu wil zij niets anders meer zegt ze. Bedankt voor het lieve berichtje.
Marjan Mansveld
15-02-21 20:54:06
Ik kom ook al meer dan 10 jaar tot volle tevredenheid bij Ans . De behandeling is super en vooral de massage is echt fijn. En niet onbelangrijk de gastvrije ontvangst en gezellige klets. Ik hoop dat ik binnenkort weer voor een behandeling naar Power of beauty kan.
Opmerking:
Hallo Marjan, ja al inderdaad meer dan 10 jaar trouwe klant van Power of Beauty. Daarvoor mijn dank. Zodra je weer in de salon bent voor behandeling, kun je ook gelijk je gewonnen prijs van de like en deel actie op Facebook uitzoeken. Graag tot ziens.
Marjan Mansveld
07-02-21 16:50:21
Hoi Ans,
Zie eigenlijk nu pas je website. Ik kom ook al meer dan 10 jaar met veel plezier in je beautysalon. Ik vind de behandeling en je gastvrijheid helemaal top. Zeker de massage is heerlijk en natuurlijk ook de gezellige klets. Jammer dat het nu allemaal stil ligt. Ik mis het echt en hoop je weer snel te zien in je salonneke.😘

Opmerking:
Dank je wel voor je leuke reactie Marjan. Ik mis jullie, mijn cliënten, ook! Tot gauw hoop ik.
Anique Wetzels
03-11-20 20:24:56
Ik kom al meer dan 10 jaar regelmatig bij Ans in de salon. Het resultaat na een gezichtsbehandeling is altijd fantastisch. Heel fijn dat we de producten die Ans tijdens de behandeling gebruikt nu ook online kunnen kopen! Aanrader!
Tonen: 5  10