Schoonheidssalon "Power Of Beauty"

Voor Jou, voor Haar, voor Hem

Mijn Gastenboek

Ik zou het erg op prijs stellen als je iets in mijn gastenboek wil schrijven. Alvast mijn dank!


Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Franci van Dongen
11-03-21 18:21:41
Eindelijk de Beautysalon van Ans opent weer!
Na de lange lock-downsluiting snel een afspraak gemaakt met Ans om als vanouds weer een schoonheidsbehandeling met CHI te ondergaan. Heerlijk. Mijn huid weer fris, overtollige haartjes geharst en mijn wenkbrauwen terug in model, En als kers op de taart, een heerlijke rustgevende massage. Het was weer heerlijk Ans. Dank je wel. Tot de volgende afspraak!
Opmerking:
Hallo Franci,
Ja inderdaad na een lange tijd eindelijk weer open. Altijd fijn om de mensen weer te ontvangen in de salon. De aromatherapie behandeling is een echte aanrader en zeker goed voor je huid. Tot de volgende keer en bedankt voor je review
Monique Meijers
11-03-21 13:01:37
Vanmorgen weer een microdermabrasie behandeling van Ans gehad , zoals altijd gezellig met een lekker bakkie erbij.
Echt een verwenmoment voor jezelf en een baby zacht en rozig huidje .
Bedankt ! en tot de volgende keer
Opmerking:
Dank je wel Monique voor je lieve review, ik vind het ook altijd gezellig met een bakkie en kletspraatje. Tot de volgende keer. succes met je operatie.
Ageeth Kluitmans
04-03-21 11:15:18
Goede morgen

Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad door de altijd gezellige Ans. Ook weer leuke accessoires gekocht en als verrassing kreeg ik daarom een cadeautje. Het was me weer een waar genoegen Ans, tot de volgende keer.

Gr Ageeth 😘
Opmerking:
Dank je voor de review Ageeth
Anna Hendriks-van den Berk
23-02-21 17:22:42
Gisteren bij Power of Beauty geweest om mijn bestelling van Chi Lotion en Skin Oil op te halen waar ik zeer tevreden over ben. Ik was verrast over de mooie verpakking en de leuke attentie als bedankje.
Opmerking:
Ja Annie is al jaren een vriendin van mij en toen ik vertelde over de fijne producten op basis van plantenolie en etherische oliën, was Annie sceptisch. Nu wil zij niets anders meer zegt ze. Bedankt voor het lieve berichtje.
Marjan Mansveld
15-02-21 20:54:06
Ik kom ook al meer dan 10 jaar tot volle tevredenheid bij Ans . De behandeling is super en vooral de massage is echt fijn. En niet onbelangrijk de gastvrije ontvangst en gezellige klets. Ik hoop dat ik binnenkort weer voor een behandeling naar Power of beauty kan.
Opmerking:
Hallo Marjan, ja al inderdaad meer dan 10 jaar trouwe klant van Power of Beauty. Daarvoor mijn dank. Zodra je weer in de salon bent voor behandeling, kun je ook gelijk je gewonnen prijs van de like en deel actie op Facebook uitzoeken. Graag tot ziens.
Tonen: 5  10   20

 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram